Першому заступникові начальника
ДДАІ МВС України – начальникові
УДАІ ГУМВС України в м. Києві
ЧИН
ФИО
ФИО.
інспектора адміністративної практики міліції,
ВДАІ ___________ Р-НУ УДАІ ГУМВС УКРАЇНИ В М. КИЄВІ.
__.__.2008р.
У справі про адміністративне правопорушення,
передбачене ч.1 ст.122 КпАП України,
керуючись положеннями ст.. 283
СКАРГА.
__.__.2008 року до мене надійшов лист із постановою по справі про адміністративне порушення від __.__.2008 року ВДАІ _______________ Р-НУ УДАІ ГУМВС УКРАЇНИ В М. КИЄВІ.
Зазначена постанова винесена за результатами застосування фіксації порушень ПДР засобами фото та відео фіксації, що працюють у автоматичному режимі, у відповідності до ст..14-1 КпАП.
Проте така постанова не відповідає вимогам закону з таких підстав.
У тексті постанови зазначено: __.__.2008 року об __:__, за адресою ______________, водій транспортного засобу «__________» номерні знаки _________, власником якого є ___ФИО___., рухався зі швидкістю __ км/год. в зоні дії дорожнього знаку 5.45 «Населений пункт» 60км/год. перевищив встановлену швидкість руху на ___км/год., чим допустив порушення пункту 12.4 ПДР України, серійний номер приладу №____.
Проте для таких висновків у особи, яка винесла постанову, не було жодних підстав.
На місці нібито порушення за результатами фото фіксації, та згідно рапорту, за допомогою приладу РВВШ «Візір», №_______, було зафіксовано автомобіль «__________», н.з. _________.
Згідно свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, я є власником т.з. «__________» моторолер без бокового причепу, н.з. _______.
Отже, така постанова підлягає скасуванню, як винесена із порушенням закону і по неуважності інспектора адміністративної практики міліції, ___ФИО___.
На підставі викладеного, керуючись стст.287, 288 КпАП України,
ПРОШУ:
Оскаржувану постанову скасувати, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення.
„____”__________ 20__р. ______________ _________
До скарги додаю:
1. Копія постанови по справі про адміністративне порушення
2. Копія данних спеціального технічного засобу «Візір» №__________
3. Рапорт Ст. інспектора ДПС
4. Копія свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу